جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۹:۳۵:۰۸
فرمانداری شهرستان خوانسار

درباره فرمانداری

 

اهداف و وظایف فرمانداری

 

– برگزاری انتخابات متعدد و تهیه مقدمات و ساماندهی و هماهنگی هزاران نفر جهت انجام امورات اجرایی ، حمل و نقل ، تدارکات و امور امنیتی و …

– تشکیل مستمر و منظم جلسات شواری تامین شهرستان و کمیته ها ی امنیتی و حفاظتی و کمیسیون کارگری شورای تامین و همچنین نظارت بر تشکل ها

– نظارت مستمر بر ادارات و سازمان های دولتی در سطح شهرستان و بازدید مداوم از مراکز انتظامی و کلانتری ها محل فعالیت موسسات غیر دولتی مراکز آموزش عالی و دانشگاهها و واحدهای تولیدی و صنعتی و … شهرستان

– شرکت فعالانه در جلسات بدوی کفالت حوزه وظیفه ، تجدید نظر کفالت ، کمیسیون های ماده ۵ و ماده ۱۰۰ و هیاتهای حل اختلاف ، سازمان کار و امور اجتماعی ، بررسی صلاحیت اعضای هیات مدیره اتحادیه های صنفی و کمیسیون کارگری ، کمیته های بحران واحدهای صنعتی تولیدی استان و ….

– تنظیم گزارشات ماهانه سیاسی انتظامی و امنیتی در سطح شهرستان

– هماهنگی کلیه امورات مربوط به تورهای ایست بازرسی نیروی مقاومت بسیج با نیروی انتظامی، سفرهای شخصیت ها، مقامات کشوری، راهپیمایی ها، همایش ها، مراسم و…..

– تشکیل پرونده برای تاسیس گروههای سیاسی و غیر سیاسی و همچنین صدور پروانه فعالیت برای موسسات خیریه و کانونها وNGO ها.

– برگزاری مستمر جلسات شورای اداری شهرستان و همچنین تشکیل جلسات متعدد با مسئولین ادارات مربوطه در قالب گروه های کاری مختلف و نیز کمیسیون تعزیرات جهت بررسی موانع و مشکلات رفاهی ، اجتماعی، اقتصادی، حوادث و سوانح غیر مترقبه و…….در سطح شهرستان و اتخاذ تدابیر لازمه.

– تشکیل مداوم جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان جهت توزیع اعتبارات استانی و بررسی موانع و مشکلات اجرایی پروژه های عمرانی ، پیگیری جذب بودجه های استانی و ملی در جهت پیشبرد سریع پروژه های عمرانی شهرستان.

– بازدید مستمر از کلیه پروژه های عمرانی در دست اجرا در سطح شهرستان و پیگیری امورات معوقه در جهت حل و فصل موانع اجرایی آنها و همچنین پیگیری طرح های نیمه تمام ملی و استانی در سطح شهرستان.

– بررسی و مطالعه مشکلات متعدد اجتماعی ، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی ، آموزشی و عمرانی شهرستانی و تهیه گزارشات تحلیلی مربوطه در جهت ترسیم راهکارهای کارشناسانه و اتخاذ تدابیر لازمه جهت رفع آنها.

– بررسی مصوبات شوراهای اسلامی، شهر، بخش ، شهرستان و روستا.

– برگزاری همایش و گردهمایی شوراهای اسلامی شهر – روستا و تشکیل کلاسها و برنامه های آموزشی برای اعضای آنها.

– تنظیم برنامه برگزاری مناسبت ها و تشکیل ستادهای مختلف و هماهنگی در جهت برگزاری و بزرگداشت اعیاد، ایام خاص و مراسم ویژه.

– توزیع و نظارت بر اعتبارات و دهیاریها.

– توزیع اعتبارات تسهیلات تکلیفی و همچنین کارگاههای اقتصادی زود بازده و…….

– تهیه و جمع بندی آخرین آمار شهرستان و تخلیص و طبقه بندی و تدوین چندین شناسنامه مهم آماری در زمینه های مختلف.

– جمع بندی و ارائه عملکرد مجموعه ادارات شهرستان در مقاطع مختلف.

– رسیدگی به موقع به شکایات و مشکلات مردم و جوابگویی به مراجعین حضوری و هماهنگی و انجام مکاتبات لازمه با ادارات ذیربط در جهت حل مشکلات مردم.

– فراهم آوردن موجبات اجرایی طرح ها و سیاست های عام امنیتی و انتظامی مصوبات مراجع قانونی ، دستورالعمل ها و ابلاغیه های امنیتی.

– ایجاد زمینه های لازم برای تاسیس و توسعه مجامع و تشکل های گوناگون فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی و تخصصی و نظارت بر فعالیت های آنها به منظور گسترش مشارکت های مردمی در همه زمینه ها و نهادینه شدن آزادیهای سیاسی و اجتماعی

– اتخاذ تدابیر و اعمال هماهنگی لازم به منظور پیشگیری کنترل و مهار بحران های ناشی از حوادث و سوانح غیر مترقبه درسطح شهرستان.

– فراهم آوردن زمینه همکاری و ایجاد هماهنگی بین فعالیت های دستگاه های دولتی ، سازمانهای محلی ، نهادهای انقلاب اسلامی ، شوراهای محلی در چهارچوب قوانین و مقررات مربوطه.

– نظارت بر حسن اجرای قوانین و مقررات مربوط به تردد ، اقامت، تابعیت ، استملاک و سایر امور مربوط به اتباع و نمایندگی های خارجی، پناهندگان، معاودین، مهاجرین و آوارگان.

– شناسایی استعدادهای منطقه ای و تعیین نیازمندیهای شهرستان و تصمیم گیری ، هماهنگی و هدایت برنامه ریزی و بودجه از محل اعتبارات استانی با تاکید بر اولویت های توسعه منطقه ایدرچهارچوب سیاستهای و راهبردهای توسعه ملی.

– اجرای سایر وظایف و اختیارات مربوط مطابق مصوبه شورای عالی اداری مورخ ۲۸/۷/۱۳۷۷

– کلیه فعالیت های مذکور بنا به مقتضیات زمانی و بر اساس قوانین و مقررات ، دستورالعمل ها و بخشنامه های ملی ، استانی و محلی به صورت مستقیم و یا از طریق تشکیل ستادهای اصلی و فرعی ، گروه های کاری، کمیته ها ، کمیسیون ها ، شوراها و……… و با هماهنگی مدیران و کارشناسان و کارکنان دستگاههای دولتی در زمانبندی سالانه مربوط انجام می گیرد.

 

 

مراحل اخذ مشورت جهت ایمن سازی واحدهای دام و طیور در برابر بیماریها و مزارع و باغات در برابر آفات چگونه است؟

  •  از طریق ادارات دامپزشکی شهرستان ها برای اخذ راهکارهای فنی پیشگیری و کنترل بیماری – آموزش – سمپاشی – واکسیناسیون و ..
  •  از طریق جهاد کشاورزی و مدیریت حفظ نباتات برای پایش و مراقبت – سم پاشی و کنترل آفات و بیماری های گیاهی (ملخ – سن غلات – پروانه … و …) در مزارع و باغات

پیشنهادات فنی برای رفع مشکلات آلودگی هوا، سیل، خشکسالی و… را چگونه مطرح کنیم؟ آیا از پایان نامه های دانشجویی حمایت میشود؟

ارسال درخواست به دستگاههای تخصصی از جمله ادارات محیط زیست – آب منطقه ای – جهاد کشاورزی و … بمنظور بررسی در کارگروه تخصصی که پس از تأیید و تصویب مورد حمایت از طریق دستگاه های تخصصی قرار خواهد گرفت.

جهت امداد خواهی در حوادث شهری با چه شماره هایی تماس بگیریم؟

  •  تلفن ۱۲۵ آتش نشانی
  •   تلفن ۱۱۵ فوریتهای پزشکی
  •   تلفن ۱۱۰ نیروی انتظامی

اعتراض به دهک بندی و ارائه درخواست بازبینی چگونه است؟

ثبت اعتراض به دهک بندی خانوار، فقط در سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به آدرس اینترنتی https://hemayat.mcls.gov.ir  قابل انجام است و پیگیری دریافت نتیجه اعتراض نیز منحصراً از طریق همان وزارتخانه امکان­پذیر می‌باشد.

نحوه ثبت نام جدید جهت دریافت یارانه کمک معیشتی چگونه است؟

ثبت نام سرپرستان خانواری که به هر دلیل تاکنون یارانه کمک معیشتی دریافت نکرده ­­اند و یا در حال حاضر به دلیل انصراف داوطلبانه و یا سهوی، یارانه کمک معیشتی دریافت نمی‌کنند و یا به دلیل حذف ناشی از شناسائی خانوار­های پُردرآمد (مربوط به قبل از اردیبهشت سال ۱۴۰۱) مشمول یارانه نیستند و یا به دلیل عدم مراجعه در زمان مقرر قانونی موفق به ثبت اطلاعات خود در ثبت نام فروردین سال ۱۳۹۳ نشده‌اند، می­ توانند با مراجعه به سامانه https://my.gov.ir نسبت به انجام ثبت نام خود و افراد زیر مجموعه خانوار اقدام نمایند. داشتن شناسنامه ایرانی و کدملی معتبر برای سرپرست خانوار و افراد زیر مجموعه وی و شماره تلفن همراه به نام سرپرست خانوار و همچنین شماره شبای بانکی سرپرست خانوار متقاضی و کد پستی محل سکونت خانوار برای انجام ثبت نام الزامی است.

چگونه از وضعیت فعلی یارانه مطلع بشیم؟

اطلاع از وضعیت شمول و یا عدم شمول یارانه کمک معیشتی خانوار با درج کد دستوری #کدملی*۴۳۸۵۷*۴* در تلفن همراه واجد سیم کارت به نام افراد متقاضی انجام پذیر است.

چه روزهایی برای ملاقات مردمی با فرماندار خوانسار به فرمانداری مراجعه کنیم؟

روزهای دوشنبه از ساعت ۸ تا ۱۳